Actieweek RTL Project Glimlach van start

Zaterdag 11 december gaat de actieweek van RTL Project Glimlach van start. Een week waarin verschillende programma’s, kanalen en gezichten van RTL oproepen geld te doneren voor Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Met de opbrengst wil de stichting onderzoek en projecten mogelijk maken, die bijdragen aan het verminderen van angst, pijn en stress bij 380.000 kinderen die jaarlijks in een van de zeven aangesloten kinderziekenhuizen in Nederland worden behandeld.

Vanaf morgen komen onder meer gezichten als Beau van Erven Dorens, Eva Jinek, Robert ten Brink en Carlo Boszhard in actie. Ook Nicolette van Dam, ambassadrice van Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje, zet zich in. De actieweek wordt op vrijdag 17 december op speciale wijze afgesloten met de finaleavond van The Masked Singer en liveschakelingen met Beau en John Williams.

Beau van Erven Dorens komt op geheel eigen wijze in actie, Eva Jinek komt eenmalig met Jinek Junior, Eddy Zoëy komt in actie als kunstenaar, Robert ten Brink als dokter Love en dit is een greep uit de acties van partners en RTL-gezichten om donaties op te halen voor Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Ook RTL Boulevard komt volgende week in actie.

Vanaf morgen is dit allemaal te zien in onder andere Koffietijd, Eigen Huis en Tuin - Lekker leven en Videoland. 

RTL Project Glimlach is een inzamelingsactie waar RTL zijn platforms, presentatoren en merken inzet om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Het goede doel van dit jaar is Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Met de opbrengst van RTL Project Glimlach wil de stichting onderzoek en projecten mogelijk maken, die bijdragen aan het verminderen van angst, pijn en stress bij 380.000 kinderen die jaarlijks in een van de 7 aangesloten kinderziekenhuizen in Nederland worden behandeld. 

Disclaimer: De opnames van de video's voor RTL Project Glimlach hebben plaatsgevonden voor de vierde coronagolf en/of met inachtneming van de dan geldende maatregelen.

 

Doe mee aan RTL Project Glimlach en steun de Kinderziekenhuizen van Oranje. Deze stichting heeft als doel meer onderzoek en projecten te realiseren om angst, pijn en stress te verminderen bij ernstig zieke kinderen. Steun jij deze kinderen ook? Doneer dan hier.