Ali B. en Emma van The Voice Kids zetten zich in voor RTL Project Glimlach

Sommige kinderen kunnen of mogen vanwege hun ziekte niet eten, daarom zorgen Nutricia en Sorgente ervoor dat zij speciale voeding aan huis krijgen. The Voice Kids-winnares Emma is één van deze kinderen die ook sondevoeding krijgt. Samen met The Voice Kids-coach Ali B. heeft zij een bijzondere actie bedacht om deze ernstig zieke kinderen een hart onder de riem te steken: het oppimpen van de tasjes waarin zij de sondevoeding met zich meedragen.

Sorgente heeft bovendien een donatie gedaan om de projecten van Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje te supporteren.

Ook Nutricia heeft een mooie donatie gedaan om projecten die in angst, pijn en stress verminderen bij ernstig zieke kinderen te ondersteunen.

 

Disclaimer: De opnames van de video's voor RTL Project Glimlach hebben plaatsgevonden voor de vierde coronagolf en/of met inachtneming van de dan geldende maatregelen.

 

Doe mee aan RTL Project Glimlach en steun de Kinderziekenhuizen van Oranje. Deze stichting heeft als doel meer onderzoek en projecten te realiseren om angst, pijn en stress te verminderen bij ernstig zieke kinderen. Steun jij deze kinderen ook? Doneer dan hier.