Beau van Erven Dorens gaat kitesurfend langs de kust voor Beter Bed-challenge

Kijk mee hoe Beau van Erven Dorens op geheel eigen wijze zijn bijdrage levert aan RTL Project Glimlach. Om aandacht te vragen voor de inzamelingsactie voor Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje is hij door Beter Bed uitgedaagd om kitesurfend een tocht langs de Nederlandse kust te maken. De challenge is om zover mogelijk te komen.

Startend bij Wijk aan Zee gaat Beau op weg naar de Waddeneilanden. Per gepasseerde vuurtoren doneert Beter Bed een bedrag van 10.000 euro.

Na een dag weer en wind trotseren op een ruige zee, ploft Beau neer op een heerlijk opgemaakt bed, verzorgd door zijn uitdager Beter Bed, voor een welverdiende en bovendien essentiële nachtrust. Als er iemand is voor wie slaap en ontspanning namelijk belangrijk zijn, is het de sporter wel. Omdat tijdens de slaap de spieren én geest herstellen. Uitgerust zet Beau zijn tocht de volgende ochtend voort. Wil jij weten hoe ver Beau is gekomen en hoeveel geld hij daarmee heeft binnengehaald? Bekijk dan snel bovenstaande video.

Wil jij ook een keer gaan kiten? Op hetzelfde kiteboard als waarop Beau langs de kust is gegaan? Dat kan! Je kan nu op de veilingwebsite een bod uitbrengen op dit bijzondere kiteboard. De gehele opbrengst van de veiling zal gaan naar Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje.

 

Disclaimer: De opnames van de video's voor RTL Project Glimlach hebben plaatsgevonden voor de vierde coronagolf en/of met inachtneming van de dan geldende maatregelen.

 

Doe mee aan RTL Project Glimlach en steun de Kinderziekenhuizen van Oranje. Deze stichting heeft als doel meer onderzoek en projecten te realiseren om angst, pijn en stress te verminderen bij ernstig zieke kinderen. Steun jij deze kinderen ook? Doneer dan hier.