Bridget Maasland in gesprek met piepjonge ontwerpers van RTL Project Glimlach-armbandjes

Unilever heeft samen met Kruidvat een mooie actie opgezet voor RTL Project Glimlach om geld in te zamelen voor Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Bij Kruidvat zijn namelijk speciale armbandjes te koop, die gemaakt zijn door patiëntjes uit de kinderziekenhuizen. RTL-presentatrice Bridget Maasland ging langs bij Lima en Dinand om meer te weten te komen over de door hen ontworpen armbandjes.

Wil jij meer weten over het verhaal van Dinand en Lima? Dat kan. Je vindt op deze pagina het verhaal van Lima over haar droom om verpleegster te worden en op deze pagina lees je meer over Dinand zijn positieve levensinstelling. 

 

Disclaimer: De opnames van de video's voor RTL Project Glimlach hebben plaatsgevonden voor de vierde coronagolf en/of met inachtneming van de dan geldende maatregelen.

 

Doe mee aan RTL Project Glimlach en steun de Kinderziekenhuizen van Oranje. Deze stichting heeft als doel meer onderzoek en projecten te realiseren om angst, pijn en stress te verminderen bij ernstig zieke kinderen. Steun jij deze kinderen ook? Doneer dan hier.