Doe mee aan de kerstkaartenactie!

In het kader van RTL Project Glimlach roepen wij jullie allemaal op om kerstkaarten in te sturen naar de kinderen die deze kerst in het ziekenhuis moeten doorbrengen. Want post ontvangen is altijd leuk! Zeker wanneer je ziek bent. Wij zorgen ervoor dat al jullie kaarten bij deze kindjes worden bezorgd.

"Met een kerstkaartje toveren we een glimlach op het gezicht van deze kindjes"

Kerst vieren in het ziekenhuis is voor niemand leuk, zeker niet voor kinderen. Naast het geld dat wij inzamelen, willen wij graag nog iets extra’s doen. En hier kun jij bij helpen! Wij willen deze decembermaand namelijk net wat leuker maken, door aan iedereen te vragen om deze ernstig zieke kinderen een lieve kerstkaart te sturen. Een mooie tekening of een lief berichtje zal vast en zeker een glimlach toveren op het gezicht van deze kindjes. 

 

De eerste kerstkaarten hebben wij al ontvangen van Klas 7B van basisschool De Werf uit Zaandijk:

 

Doe jij ook mee en wil je een kerstkaart versturen? Stuur dan jouw kaartje voor 17 december naar:

RTL Project Glimlach

o.v.v. Kerstkaartenactie RTL Project Glimlach

Postbus 22222

1202 CD Hilversum

 

Namens RTL Project Glimlach alvast bedankt!

 

RTL Project Glimlach heeft overigens ook speciale kaarten die je kan versturen naar de kinderen in de kinderenziekenhuizen. RTL-presentator Eddy Zoëy namelijk een schilderij gemaakt; bij Hallmark is deze kleurrijke ‘Glimlach kaart’, met daarop een afbeelding van dit schilderij, vanaf nu online verkrijgbaar. Een deel van de opbrengsten van alle kerstkaarten zal gaan naar Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje.

Disclaimer: De opnames van de video's voor RTL Project Glimlach hebben plaatsgevonden voor de vierde coronagolf en/of met inachtneming van de dan geldende maatregelen.

 

Doe mee aan RTL Project Glimlach en steun de Kinderziekenhuizen van Oranje. Deze stichting heeft als doel meer onderzoek en projecten te realiseren om angst, pijn en stress te verminderen bij ernstig zieke kinderen. Steun jij deze kinderen ook? Doneer dan hier.