Hoe werkt de Instagram filter van RTL Project Glimlach?

Heel wat mensen dragen RTL Project Glimlach een warm hart toe. Niet alleen in de vorm van donaties, maar ook door middel van het delen van een ‘Ik steun RTL Project Glimlach’-foto op Insta Stories. Wil jij ook je support laten blijken aan Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje? Lees dan gauw verder hoe je dit precies doet.

Via deze link kom direct je bij de Instagram filter van RTL Project Glimlach. Je kan eventueel ook zoeken in de effectengalerij op ‘RTL Project Glimlach’. Vervolgens word je gevraagd om een foto van jezelf te maken op je mobiele telefoon. Bij het maken van de foto is het van belang je rechterhand omhoog te houden. Er wordt door Instagram automatisch een filter toegepast op de foto; je hand kan zodoende worden voorzien van een smile en de tekst ‘Ik steun RTL Project Glimlach, doneer jij ook?’.

 

Hieronder zie je twee voorbeelden, gemaakt door Vivienne van den Assem en Eddy Zoëy, van de RTL Project Glimlach-stories:

 

Ook kun je natuurlijk zélf een smile tekenen op je hand en deze foto delen via Facebook of je Instagram feed. Heel wat Bekende Nederlanders, waaronder Ewout Genemans, Frans Bauer, Carlo Boszhard, Kees van der Spek, Froukje de Both, Geraldine Kemper en Art Rooijakkers gingen je al voor:

Disclaimer: De opnames van de video's voor RTL Project Glimlach hebben plaatsgevonden voor de vierde coronagolf en/of met inachtneming van de dan geldende maatregelen.

 

Doe mee aan RTL Project Glimlach en steun de Kinderziekenhuizen van Oranje. Deze stichting heeft als doel meer onderzoek en projecten te realiseren om angst, pijn en stress te verminderen bij ernstig zieke kinderen. Steun jij deze kinderen ook? Doneer dan hier.