Team The voice of Holland laat stem horen voor RTL Project Glimlach

Om aandacht te vragen voor RTL Project Glimlach slaat het team van ‘The voice of Holland’ de handen ineen. Onder leiding van Jeroen Rietbergen brengen Chantal Janzen, Waylon, Glennis Grace, Nick Schilder, Simon Keizer, Jan Smit, Jamai Loman, Angela Groothuizen, Dwight Dissels en Samantha Steenwijk vandaag het nummer ‘Smile’ uit.

Het ‘The voice of Holland’-team roept met een eigen versie van dit populaire nummer, dat door Charlie Chaplin geschreven is, op om geld te doneren voor RTL Project Glimlach. De opbrengsten hiervan gaan naar Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Met deze opbrengst maakt de stichting onderzoek en projecten mogelijk, die bijdragen aan het verminderen van angst, pijn en stress bij 380.000 kinderen die jaarlijks in een van de zeven aangesloten kinderziekenhuizen in Nederland worden behandeld.

Disclaimer: De opnames van de video's voor RTL Project Glimlach hebben plaatsgevonden voor de vierde coronagolf en/of met inachtneming van de dan geldende maatregelen.

 

Doe mee aan RTL Project Glimlach en steun de Kinderziekenhuizen van Oranje. Deze stichting heeft als doel meer onderzoek en projecten te realiseren om angst, pijn en stress te verminderen bij ernstig zieke kinderen. Steun jij deze kinderen ook? Doneer dan hier.