Tom Groot maakt loungeplek voor ouders om even tot rust te komen

In ‘Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven’ wordt er flink geklust door Tom Groot. Hij is druk bezig met het maken van een loungeplek voor bij hem thuis in de tuin. Zijn vrouw Marieke is namelijk net bevallen en kan wel een 'rustplek' gebruiken om even bij te komen van het zorgen voor hun pasgeboren kindje.

Maar niet alleen voor ouders met een pasgeboren kindje kan zo'n 'rustplek' fijn zijn om te hebben, maar ook voor ouders met een ernstig ziek kindje kan een loungeplek een uitkomst bieden om even bij te komen van alle medische zorgen.

Want niet alleen kinderen die te kampen hebben met een ernstige ziekte komen in de medische molen terecht, ook het leven van deze ouders wordt volledig op zijn kop gezet. En daarom is het ook voor de andere gezinsleden belangrijk om een plek te hebben waar ze even tot rust kunnen komen.

Disclaimer: De opnames van de video's voor RTL Project Glimlach hebben plaatsgevonden voor de vierde coronagolf en/of met inachtneming van de dan geldende maatregelen.

 

Doe mee aan RTL Project Glimlach en steun de Kinderziekenhuizen van Oranje. Deze stichting heeft als doel meer onderzoek en projecten te realiseren om angst, pijn en stress te verminderen bij ernstig zieke kinderen. Steun jij deze kinderen ook? Doneer dan hier.